Välkommen!
På plats hos oss på Storgatan 16 i Kungsbacka arbetar vi med omarbetningar, nybeställningar och reparationer. Vi säljer även färdiga smycken som vi själva både designar och tillverkar – en kollektion i silver och guld inspirerade av den skandinaviska naturen. Hoss oss hittar du också andra tillverkares smycken, liksom doppresenter, kedjor i silver och guld mm. Det går också bra att beställa matsilver. Passa även på att besöka vårt fotogalleri "En trappa ner!".
På grund av sjukdom har vi endast öppet fre: 10.00–18.00, lör: 10.00–14.00
I webbutiken väljer du om du vill hämta och betala din vara på plats, eller om du vill betala med Swish, bankinbetalning eller mot postförskott (kontakta oss innan betalning).

Vi håller till på Storgatan 16 i Kungsbacka.

Vill du se hur man tillverkar en ring? Ta en titt på denna video.

Klicka på bilderna för att se dem större


    

På grund av sjukdom har vi endast öppet fre: 10.00–18.00, lör: 10.00–14.00 tillsvidare

Våra egna smycken görs i små serier och säljs endast av oss. I webbutiken väljer du om du vill hämta och betala din vara på plats, eller om du vill betala med Swish, bankinbetalning eller mot postförskott (kontakta oss innan betalning).

Under rubriken "Handgjorda unikat/Handmade unique" finner du också smycken smidda för hand och som enbart finns i ett exemplar.

I vår verkstad arbetar vi med nybeställningar, egna modeller och reparationer.

Det började 1968. Det var året då Ingemar och Berit startade upp sin guldsmedsverkstad och butiken med namnet Almqvist guld och gravyr. Fram växte en verksamhet med god förmåga att sätta genuint hantverk och smyckesdesign i focus. Idag, mer än 40 år senare, är vi kvar men har utökat butiken och verkstaden med ett fotogalleri.

Undrar du hur det går till att fatta en sten? Ta gärna en titt på denna treminuters video.